Creare Magazin Online

Ai un plan pentru a vinde ceva și nu ești încă în online?

Te ajutăm noi prin crearea unui magazin online exact așa cum îți dorești.

Realizarea unui magazin online este primul pas către crearea unui brand. Te vom ajuta să obții magazinul online potrivit obiectivelor tale și care să aibă:

 • Un design web personalizat
 • O interfață responsive
 • Viteză de încărcare

În plus, suntem de părere că experiența utilizatorilor este esențială pentru magazinul tău online, așa că vom crea o structură a site-ului ușor de navigat și optimizată SEO.

magazin online adsem si seo

Cum te vom ajuta?

Echipa noastră de specialiști va analiza oportunitățile afacerii tale și, ținând cont de ceea ce îți dorești, vom crea site-ul potrivit obiectivelor tale de vânzări.

Iar dacă ai deja un site, poți cere un

Ce e inclus în serviciul de creare magazin online?

creare site web

Clienții noștri

 • Analiza și crearea planului pentru magazinul tău online

  Vom identifica exact oportunitățile tale și vom crea strategia pentru un magazin online orientat către client și ușor de administrat. Vom începe să creăm design-ul perfect pentru noul tău magazin online, exact așa cum îți dorești.

 • Implementarea soluțiilor stabilite

  Magazinul tău online trebuie să fie creat pentru a răspunde nevoilor tale și pentru a fi user friendly. Te putem ajuta cu implementarea diverselor funcții pentru o ușoară gestionare a bazelor de date sau pentru acțiuni de loializare a clienților (vouchere și concursuri prin ferestre pop-up, de exemplu).

 • Integrarea rețelelor de socializare în site și crearea blogului intern

  Deși aceste aspecte pot părea mai puțin importante, platformele de socializare și blogul intern sunt esențiale pentru o cunoaștere bună a publicului țintă și pentru brand awarness. Noi te vom face mai ușot de găsit pentru clienți!

 • Suport tehnic și comunicare optimă

  Îți vom asigura suport tehnic și o bună comunicare pe toată durata colaborării. Vom avea întotdeauna grijă ca site-ul tău să fie funcțional, gata să primească noii clienți. În plus, știm cât de mult contează comunicarea, tocmai de aceea te vom ține la curent cu fiecare acțiune pentru site-ul tău.

Cere web site

Hai să discutăm despre proiectul tău:

Vei discuta cu unul dintre specialiștii noștri:
The consultation includes:

 • Vei afla care este potențialul afacerii tale
 • Vei primi sugestii și propuneri despre de noul tău magazin online