Creare Site Web

O afacere aproape că nu există dacă nu este prezentă în mediul online. Noi îți putem oferi servicii de creare site web axate pe obiectivele tale.
Iată cum va fi noul tău site web:

adsem creeare site si seo
Creat pentru obiective tale
Obiectivele tale sunt extrem de importante pentru noi, așa că vom crea un site web potrivit domeniului și intereselor tale.
Cu un design personalizat
Fiecare afacere este unică, iar un design personalizat poate fi elementul care face diferența pentru un site web.
Responsive
Știai că peste 51% din căutările Google se fac de pe mobil, iar acest procent este în creștere? Și tu vei fi în căutările utilizatorilor, așa că un site responsive este mai mult decât necesar.
Rapid și user friendly
Încărcarea rapidă este unul dintre principalele atuuri ale unui site bine realizat, atât din punctul de vedere SEO, cât și al experienței utilizatorilor. Tocmai de aceea totul va fi perfect optimizat.
Integrat cu rețelele de socializare
Asocierea website-ului companiei cu rețelele de socializare este esențială pentru vizibilitatea ta online, iar noi te ajutăm să fii exact acolo unde este publicul tău.
Cu o structură ușor de navigat
Structura este cea care face site-ul tău ușor navigabil. Aceasta trebuie să fie simplă și să conțină categoriile cele mai importante pentru tine și compania ta, noi te vom ajuta să o realizezi.

Ce oferim în plus?

Mentenanță
Vom avea grijă ca în site-ul tău să nu existe erori și să fie întotdeauna funcțional, pregătit pentru utilizatori.
Consultanță
Vom fi întotdeauna aici atunci când ai nevoie de noi, fie că vrei să discutăm despre modificări aduse site-ului sau despre noi modalități de promovare ale acestuia.
Comunicare
Știm că este esențial să comunicăm foarte bine, de câte ori e nevoie, așa că te vom ține întotdeauna la curent cu ceea ce facem.

Cere o ofertă!